به گزارش خبرگزاری «حوزه» حجتالاسلام والمسلمین ملکی پیش از ظهر امروز در اجلاسیه معاونان تهذیب حوزه در مرکز مدیریت حوزه های علمیه در قم، گفت: قرن، قرن قرآن است و در ذیل آیات است که معانی روایات معنی پیدا میکند؛ در بحث سبک زندگی قرآنی یک گروه 15 نفره فعال در سطوح عالی آموزشهای تخصصی را طی کرده اند و قرار است به شکل استانی، کارگاههایی را برای اساتید و معاونان تهذیب در موضوع سبک زندگی قرآنی برگزار کنند.
وی گفت: یکی از مهمترین طرحهایی که در حوزه دنبال می شود، طرح مطالعاتی شهید مطهری است و تایید صددرصدی کتب شهید مطهری توسط یک مرجع و شخصیت بی نظیر تاریخ همچون امام راحل نشان می دهد که این مساله چقدر واجب است و باید این طرح در حوزه به شکل جدی دنبال شود.
وی افزود: این مساله به حدی مهم است که باید طلاب با این کتب، انس داشته باشند؛ زیرا این کتب بیشنی کامل و جدی و همه جانبه وبسیار پخته و عمیق به طلاب ارایه می دهد.
حجت الاسلام والمسلمین ملکی با ذکر این مطلب که عمل به آموزه های قرآن از مهمترین اهداف طلبگی است، گفت: خداوند متعال ما را به رعایت تقوای الهی به عنوان بهترین آورده انسان برای معاد امر کرده است.
وی افزود: خداوند در آیه 8 سوره حشر مومنان را خطاب قرارداده است؛ مستحب است که زمانی که "یا ایهاالذین آمنوا" از قرآن شنیده می شود، لبیک بگوییم؛خداوند در اینجا جمله ای را بین دو امر به تقوا بیان می کند.
معاون تهذیب و تربیت حوزه بیان کرد: خداوند بیان می کند که مومنان باید مراقبت باشند که چه چیزی برای فردای خود میفرستند؛ هر کسی حرفی به زبان میآورد و یا سکوتی میکند و یا عملی انجام میدهد، برای قیامت خود ارسال میکند؛ چه نیکو است که این عمل، خیرات برای آخرت باشد.
وی گفت: بسیاری از افراد، اول، وسط و آخر عمل خود را بد انجام میدهند؛ برخی از افراد در دقایق آخر، همه اعمال خود را از دست می دهند؛ علامه طباطبایی، "واتقوالله" دوم را مبنی بر همین مراقبه تفسیر کردهاند؛ سپس خداوند خود را خبیر معرفی میکند تا به ما گوشزد کند که به همه آنچه برای قیامت ارسال میکنیم خبیر است.
حجت الاسلام والمسلمین ملکی اظهارکرد: در روز گذشته مباحثی پیرامون تکمیل این طرح بیان شد از جمله این نظرات که توسط مدیران حوزه و معاونان تهذیب استانها بیان شد میتوان به ایجاد زیرساختهای لازم برای ایجاد امکان اجرا، تنظیم وقت با آموزش برای وقت خاص برای اجرای طرح، توجه بیشتر به مساله خانواده، اعزام اساتید به استانها با رویکرد تهذیبی، توجه به مفهوم انقلابی بودن طلاب و.... اشاره کرد.
وی گفت: زمانی که طرحی وجود دارد، ذهن همه درگیر میشود ولی وقتی برنامهای وجود ندارد مشکل ایجاد میشود؛ این طرح این مزیت را دارد که همه را درگیر یک کار مشخص میکند؛ همچنین استانها باید این طرح را اجرا کنند ولی اگر نتوانستند همه طرح را اجزا کنند می توانند تلاش خود را برای انجام بهتر این امور انجام دهند.